lørdag 1. mai 2010

Nytt i Mai....

Kraftig ryggsekkøks.
4 knivblader med droppoint. Alle med innlagt eggstål.

5 kommentarer:

 1. OJ OJ OJ!!!!! Så vanvittig flink du er! Det er helt nydelige kniver du lager. Selger du dem eller??? Pris?? Ja her var det mye fint. Jeg er helt sikker på at frua i huset ble storfornøyd med de fine krokene og opphengene du laget ;o) Dette var moro å se. Klem fra Gro :o) P.S. La meg til som følger hos deg.

  SvarSlett
 2. Gratulerer med vel overstått og ny henger!

  Smil fra L

  SvarSlett
 3. Grattis med overstått bursdag.så ble du voksen du også. det er bra om du skal gå med kniver. Og ikke hvilke som helst kniver heller,men virkelig flotte kniver. du er superflink.
  Klem

  SvarSlett
 4. gratulere med dagen på etterskudd,
  jeg er en stor tilhenger av din kones blogg,så da hun linket til deg måtte jeg se,å ble ikke skuffet nei,sååå flink du er,en skikkelig hobby du har..
  ønsker deg en herlig dag.
  klem fra sylvia

  SvarSlett
 5. Har vært her tidligere, men nå vet jeg hvem du er på grunn av linken fra kona di sin blogg. :)

  Kjempefine kniver, ja kunst. En nytelse å se på som forteller mye om mannen bak. Slike karer som deg fascinerer meg, det må være moro å kunne dette. Du vil helt sikkert ikke bli fri meg med denne og foregående ganger, jeg kommer tilbake igjen jeg.

  Moro om du tar en tur du også innom min, så kan du og madammen diskutere så fillene fyker de innleggene jeg har. :) Da er det slutt på resten av fritidsproblemene som det ikke ser ut for at du har for mange av.

  Takk for titten og lykke til med arbeidet fremover!

  SvarSlett